BAYINDIR MEMUR-SEN’E HÜSEYİN TUTAR İMZASI

BAYINDIR MEMUR-SEN’E HÜSEYİN TUTAR İMZASI

Geçtiğimiz günlerde güven tazeleyerek yeniden Bayındır Memur-Sen Hatay İl Başkanlığına seçilen Hüseyin Tutar’ın öncülüğündeki İl Kadın Kolları yönetimi ödüle layık görüldü.

Başkan Hüseyin Tutar’ın çalışmalarıyla üye sayısını günden güne arttıran Bayındır Memur-Sen’in Hatay İl teşkilatı %84 üye sayısıyla Türkiye birinciliğini kazandı. Uzun süren sistemli çalışma ve üyelerinin haklarını koruyan sendika olarak herkese örnek olan Bayındır Memur-Sen Hatay Teşkilatı, azimli çalışmanın karşılığını aldıkları ödülle taçlandırdı.

BAŞKAN TUTAR’DAN KADIN TEŞKİLATINA ÖVGÜ

Bayındır Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hüseyin Tutar İl teşkilatının aldığı ödülden dolayı en çok kendisinin mutlu olduğunu belirtti. Başkan Tutar, İl teşkilatının elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Azazi olmak üzere kadın kolları yöneticisi Büşra Seyhan’a, başkan yardımcısı Kübra Nur Gündüz’e ve yönetim kurulu temsilcilerine teşekkür etti. Başkan Tutar yaptığı tebrik paylaşımında; “Bayındır Memur-Sen Hatay teşkilatımız adına Kadın kolları başkanımız Nazan Azazi ödüle layık görülmüştür. Hatay şubesi olarak kendisi ile gurur duyuyoruz. Tabii ki teşkilat ruhu önemlidir. Kadın kolları yöneticisi Büşra Seyhan başkan yardımcısı Kübra Nur Gündüz’e ve camiamızın yönetim kurulu ilçe temsilcilerine teşekkürlerimi borç bilir Allah sizleri var etsin” ifadelerini kullandı. Başkan Tutar aynı azim ile çalışmalara aralıksız olarak devam edeceklerini belirtti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.