Meşale Gazetesi

Belediye Başkanı Rıfat SARI “Muhtarlarla Buluştu”

Belediye Başkanı Rıfat SARI “Muhtarlarla Buluştu”

Belediye Başkanı Rıfat SARI “Muhtarlarla Buluştu”

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat SARI, Muhtarlar ve Halka Buluşma” programı kapsamında, Altınözü ilçesi Kıyıgören mahallesinde; vatandaşlar ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
“Muhtarlar ve Halka Buluşma” programı kapsamında, Altınözü ilçesi Kıyıgören Mahallesine ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Rıfat SARI, mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile bir araya gelerek, mahallelerin sorunlarını ve vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemek üzere bu programı düzenlediğini belirtti.
Belediye Başkanı Rıfat SARI, “ İlçe halkımızın sorunlarıyla sürekli ilgileniyoruz. İlçemize yapmış olduğumuz hizmetleri gördüğümüz zaman çok mutlu oluyoruz. Amacımız İlçe Kaymakamımız Bülent UYGUR ile birlikte ilçemizin kalkınmasını sağlamaktır. Eksik olan, talep edilen hangi ihtiyaç varsa ilçemizin gelişmesi için gece gündüz çalışmaktayız. Biz sadece üzerimize düşen görevlerle yetinmiyoruz sorumluluğumuz dışındaki konularda da ilçemiz vatandaşlarımızın hizmetlere ulaşma noktasında elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.
Vatandaşlar bu güzel ve anlamlı buluşmada, kendilerine yakın ilgi gösteren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat SARI’ya teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.