ARSUZ KOKUYOR, BELEDİYE UYUYOR!

ARSUZ KOKUYOR, BELEDİYE UYUYOR!

Akdeniz’in incisi Arsuz işbilmez ellere teslim edilmiş durumda.

Asli hizmetler dahi yerine getiremeyen İlçe Belediyesi, ilçeyi çöpe ve kirliliğe teslim etti. Çöp dağlarının oluştuğu Arsuz’da kirliliği gören bir daha gelmek istemezken, yetkililer ise Arsuz sıcağında uykularına devam ediyor. İlçede en temel hizmet olan çöp toplamanın dahi aksamasının ceremesini ise Arsuz’un yerel halkı ve esnaflar çekiyor. Tatilcilerin kısa süreli maruz kaldığı bu olumsuzluğu yıllardır çeken Arsuzlu vatandaşlar, yetkililere isyan ederek artık Arsuz’un olumsuzluklarla değil güzelliklele anılmasını istediklerini belirttiler.

YETKİLİLER NEDEN SESSİZ?

Defalarca haber yapmamıza ve vatandaşların isyanlarını dile getirmemize rağmen yetkililerin konuyla ilgili sessizliği sürüyor. Ne bir çalışma yapan, ne özür dileyen, ne de bir açıklama yapan Arsuz Belediyesi yönetiminin tavrı merak ediliyor. Arsuz’un en kalabalık sahillerinden olan Gülcihan Sahili’nde kaydedilen bu görüntülerin yetkililere iletilmesini isteyen çevre esnafı yaptıkları açıklamada; “Artık bu bölgeye eskisi gibi turist gelmiyor. Vatandaşlar tertemiz suya girmek için çöp dağlarının içinden geçmek zorunda kalıyor. Bu da Arsuz adına kötü bir imaj oluşturuyor. Arsuz bu sorunlarla devam ederse gelişemez, güzelleşemez. Suyu Bodrum’dan, Çeşme’den daha kaliteli olan Arsuz’u yönetenler ise mahalle muhtarından daha kalitesiz. Buradan yetkililere sesleniyoruz. Lütfen bu soruna artık kalıcı olarak çözüm bulun. Bu zihniyetin Arsuz’u yönetmesi kabul edilemez” ifadelerini kullandılar.Haber:Kazım  ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.