BELEN İHO’DAN YARDIM ELİ UZANDI

BELEN İHO’DAN YARDIM ELİ UZANDI

Belen İmam Hatip Ortaokulu yine Ramazanın gelmesini fırsat bilerek gıda kolisi dağıtım geleneği bozmadı. Geçen yıl 55 olan koli sayısını bu yıl da 63 koliye çıkararak, hazırlanan kuru gıda kolilerini dağıtan Belen İmam Hatip Ortaokulu; bu yılki sloganını “BÖLÜŞÜRSEK TOK OLURUZ, BÖLÜNÜRSEK YOK OLURUZ” olarak belirledi. Bu kapsamda Okul öğretmenleri, öğrencileri, veliler ve okulun önceki çalışan öğretmen ve gönüldaşlarının elbirliğiyle hazırlanan koliler, öncelikli ihtiyaç sahibi okul öğrencileri olmak üzere diğer ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

ODUNCU: TÜM HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR EDERİM

“Birlikten kuvvet doğar” atasözünü yeniden canlandıran okul, bu etkinliği bilfiil öğrencilerle birlikte gerçekleştirerek, öğrencilere merhamet duygusu, yardımlaşma, dayanışma ve iyilik yapmanın erdemini yaşatarak gösterdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Mevlüt Oduncu; “Her yıl ramazan ayında geleneksel olarak gerçekleştirdikleri dağıtım faaliyetlerinin bu yıl 4.sünü yaptıklarını belirtti. İlk sene 30, 2.sene 50, 3.sene 55 bu sene de 63 adet ramazan kolisi dağıttıklarını belirterek, bu güzel organizasyona katkı sunan bütün öğretmen, öğrenci, veli ve gönüldaşlarına teşekkür edip, bu vesile ile tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramlarını kutladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.