BELEN’DE KONTEYNER CUP HATAY 3. FUTBOL TURNUVASI

Turnuvanın Başkama vuruşunu Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ile Belediye Başkanı İbrahim Gül yaptı.
Bölgemizin başarılı Belediye Başkanları arasında yer alan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül tarafından organize edilen futbol turnuvasına start verildi. Turnuvanın başlama vuruşunu Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ile Belediye Başkanı İbrahim Gül yaptı.
Başkan Gül yaptığı açıklamada, “6 Şubat depreminin ardından konteynerde yaşayan evlatlarımız için düzenlenen Konteyner Cup Hatay 3 Futbol Turnuvasının açılış programına katılarak, çocuklarımızın heyecanına ortak olduk.
Sporun iyileştirici gücüne, dayanışmanın ve umudun birleştirici ruhuna inanan biri olarak; bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, turnuvaya katılan tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum.Yarınlarımız olan gençlerimizin her zaman yanındayız”