BELEN’E İBRAHİM GÜL

Cumhur ittifakının MHP’den Belen Belediye Başkan adayı gösterilerek başarışlarını taçlandıracak ve yeni bir heyecanla Belen’in tüm sorunlarını çözecek, güç, irade ve yenilikçi duruşuyla seçime hazırlanan İbrahim Gül 31 Mart 2019 Mahalli seçimlerine hazırlanan en güçlü MHP adayı olarak 3 hilali taçlandırıyor.

BELEN’E İBRAHİM GÜL

Cumhur ittifakının MHP’den Belen Belediye Başkan adayı gösterilerek başarışlarını taçlandıracak ve yeni bir heyecanla Belen’in tüm sorunlarını çözecek, güç, irade ve yenilikçi duruşuyla seçime hazırlanan İbrahim Gül 31 Mart 2019 Mahalli seçimlerine hazırlanan en güçlü MHP adayı olarak 3 hilali taçlandırıyor. Belen’de vatandaşın sevgilisi olan 24 Haziran’da ufak bir farkla Milletvekilliğini kaybeden tüm Sivil Toplum Örgütlerinin sorunlarına en ince ayrıntısına kadar değinen mütevazi kişiliği ile ön plana çıkan İbrahim Gül, aynı zamanda da sokakta vatandaşı tek tek dinleyerek, samimiyetle çalışıyor. MHP’nin Hatay’da en çok sevilen isimlerinden biri olan İbrahim Gül’ün şimdiden
Belen’in gülü olarak görülüyor. Hazırladığı ve hazırlayacağı bir çok projeyle Belen için geri sayım yapmaya başlayan İbrahim Gül, Cumhur ittifakının Hatay’da en değerli isimlerinden biri. KİMDİR?
Ülkücü hareketin içinde yıllardır Hatay’da mücadele eden İbrahim Gül, 25 Nisan 1973 yılında Hatay’ın Altınözü ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İskenderun ilçesinde tamamladı. Mustafa Kemal Üniversitesi Makine-Resim bölümünü okudu. Şehircilik, planlama ve tasarım eğitimi aldı. İskenderun ilçesinde 5 yıl süreyle MHP ilçe başkanlığı yaptı. 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde İskenderun belediye başkanı adayı oldu. Evli ve 3 çocuk babasıdır. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.