ALTINÖZÜ VE REYHANLI’DA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

ALTINÖZÜ VE REYHANLI’DA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kurban Bayramı vesilesiyle Reyhanlı’da ve Altınözü’nde geniş katılımlı bayramlaşma programı düzenlendi.

İlk olarak Reyhanlı’da ardından Altınözü’nde gerçekleşen bayramlaşma programlarına AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, geçmiş dönem AK Parti Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Paç, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, ilçe yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

YEŞİLDAL: HATAYLI HEMŞERİLERİMİZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Programlarda protokol üyeleri birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.

İlk olarak konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, hüzünlü bir bayram süreci geçirdiklerini belirterek, tüm yıkımın üstesinden gelecek, acılı günleri geride bırakacak kaliteli bir kadro ile Hatay’ın yeniden inşa edileceğini belirtti. Hataylı vatandaşlara hizmet için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Yeşildal, tüm Hataylı hemşerilerinin Kurban Bayramlarını kutladı.

SARI: TÜM VATANDAŞLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM

Programlarda konuşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Kurban Bayramı münasebetiyle ilk olarak Reyhanlı Belediyemizin düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına ardından da ilçemizde düzenlenen programa katılım sağladık. Rabbim her günümüzü Bayram neşesinde, birlik ve beraberlik içerisinde geçirmeyi nasip etsin.

Deprem felaketi sonrası ilçemizde yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Bayram kavuşmadır, bir ve beraber olmaktır, mutluluktur, huzurdur. Devletimiz güçlü, milletimiz fedakar. Acımızı beraber yaşıyor, yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.Programlar çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.