BU PROJEYLE KADINLAR DAHA GÜÇLÜ OLACAK!

BU PROJEYLE KADINLAR DAHA GÜÇLÜ OLACAK!

Hataylı Kadınların ekonomik ve sosyal hayatta güçlenmelerine büyük katkı sağlayacak olan “Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi”nin açılışı, Vali Mustafa Masatlı’nın eşleri Esra Masatlı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.
Deprem sonrasında Hatay Valiliği koordinasyonunda kurulan 14 yeni Kadın Kooperatifinin temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen açılışta, bu zorlu süreçte, şehrimizin yeniden ayağa kalkmasında en önemli gücümüzün bir yanının da çalışan, üreten, kazanan kadınlarımızın oluşturduğunu belirten Esra Masatlı; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendi başta olmak üzere saygıdeğer eşleri Sayın Emine Erdoğan hanımefendi de kadınlarımızın her alanda yükselişini önceleyerek gerekli projeleri hayata geçirmiş ve himayelerine almışlardır. Güçlü kadınlarımızla birlikte Hatay’ımızı eskisinden daha güçlü bir şekilde inşa etmek için çalışmaya hiç durmadan devam edeceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.