HATAY’IN ÖZEL VEKİLİ HATAY İÇİN SEFERBER

HATAY’IN ÖZEL VEKİLİ HATAY İÇİN SEFERBER

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, tüm vaktini Hatay’a yeni proje kazandırmak için harcıyor. Depremle yıkılan kenti onarmak, yaraları sarmak için Ankara’da ve Hatay’da yoğun mesai harcayan Özel, durmaksızın çalışıyor. Milletvekili Özel, gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün’ü ve TCDD Genel Müdürümüz Hasan Pezük’ü ziyaret ettik. Genel müdürlerimiz ile kentimizde devam eden ve planlanan projelerle ilgili görüşme yaptık. Göstermiş olduğu yakın ilgiden ötürü genel müdürlerimize teşekkür ediyorum. TBMM 28. Dönem 2. yasama yılının vatanımıza, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN MİLLETVEKİLİ ÖZEL’E TEŞEKKÜR

Hataylı vatandaşlar, Hatay’da ve Ankara’da yoğun mesai harcayan AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel’e teşekkürlerini sundular. Her vatandaşın derdini dinleyen, tüm vatandaşların derdiyle hemhal olmayı başaran Milletvekili Özel’in Hatay’ın bölge milletvekili sıfatının haklı olarak taşıdığını belirten vatandaşlar, Milletvekili Özel’e çalışmalarında başarı dileklerini de ilettiler. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.