HAZİNE ARAZİLERİ KİM’LERE PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR?

HAZİNE ARAZİLERİ KİM’LERE PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR?

Medeniyetler Beşiği olan Hatay’ın cennet köşelerinden biri olan Samandağ’ın nadide yerleri devletin malı deniz anlayışı ile kimliği belirsiz şahıslara peşkeş çekiliyor. Alevisi Sünnisi, Ermenisi Hristiyanı, Arap’ı, Kürt’ü Türk’ü her dilden, dinden ve anlayıştan binlerce vatandaşın bir arada yaşadığı ve dünyanın en uzun ikinci sahiline sahip olan Samandağ ilçesine bağlı Çevlik Mahallesi’nde bazı araziler birilerine peşkeş çekiliyor. Enfes manzarasıyla görenleri hayran bırakan sahile lebaleb durumdaki arazilerin satışı ise tüm yetkililerin gözleri önünde gerçekleşiyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar ise hazine arazilerinin satılmamasını istiyor. Vatandaşlar sosyal medya üzerinden yapılan satışları duyurarak bu talan düzenine son verilmesini istiyor.

BU ARAZİLERİ SATANLAR VE GÖZ YUMANLAR KİM?

Tüyü bitmemiş yetimin hakkının olduğu araziler yüzbinlerce insanın gözü önünde bir bir parayı basanlara satılırken bu talan düzenine kim ya da kimler göz yumuyor. Hangi siyasiler bu işe engel olmuyor? Altın değerinde devlet arazileri hazine malı diye birilerine satılırken kimseler neden bu soyguna dur diyemiyor? Buradaki satışlarda adı geçen muhtar kim? Bu muhtar kime veya kimlere güveniyor.

YETKİLİLERİN HASSASİYETİNİ BEKLİYORUZ

Çevlik’te yapılan bu soygun düzeninin durdurulması ve tüm sorumluların cezalandırılması için Hatay Milletvekillerinin hassasiyetini bekliyoruz. Bu soygunun bir an önce durdurulması gerektiğini ifade eden bölge halkı ilçeye yapılacak en iyi hizmetin hazine arazilerinin korunması olduğunu belirtti. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.