BU TAKIMIN DESTEĞE İHTİYACI VAR!

BU TAKIMIN DESTEĞE İHTİYACI VAR!

HATAY ERZİN NARENCİYESİ YEŞİLKENT TAKIMI 3’TE 3 YAPARAK EFELER LİGİNE TERFİ FİNALİNE KALMA BAŞARISINI GÖSTERDİ

Hatay Erzin Narenciyesi Yeşilkent takımı 3’te 3 yaparak, Efeler Ligine Terfi finaline kalma başarısını gösterdi.
Oynadığı son maçta Kocaeli Gebze Belediyesi’ni 3-0 mağlup ederek, Efeler Ligi’ne yükselmede önemli bir başarı sağladı.
Süper Lig yolunda önemli avantaj elde eden Hatay Erzin Narenciyesi Yeşilkent takımının, maddi imkansızlıklar yüzünden desteğe ihtiyacı var.
Elde ettikleri başarı nedeniyle yalnız kaldıklarını belirten Hatay Erzin Narenciyesi Yeşilkent Kulübü sporcuları, herkesin desteğini beklediklerini söylediler.
Sporseverlerde, siyasilere seslenerek, “Bu çocuklara sahip çıkmak için Hatay’ın ve Erzin’in yöneticileri, siyasetçileri, başkan adayları daha neyi bekliyorlar acaba? Efeler Ligi’ne yükselme yolunda oyunculara sahip çıkılmalıdır. El ele vererek, takıma elbirliğiyle destek olma zamanı. Şehrin tüm dinamiklerini, işinsanlarını, sivil toplum kuruluşlarını ve siyasileri Hatay Erzin Narenciyesi Yeşilkent takımına destek olmaya çağırıyoruz” dediler.
Sporseverler ayrıca, bugüne kadar takımın yanında olan Kaymakam Onur Özaydın’a ve kulübün ana sponsoru Abdullah Özmen’e teşekkür ederek, kısıtlı imkanlara rağmen elde ettiği başarıdan dolayı kutladılar.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.