BUGÜNDE YARINDA MİLLETİMİZLE OLACAĞIZ

BUGÜNDE YARINDA MİLLETİMİZLE OLACAĞIZ

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, seçim çalışmaları kapsamında ilçelerde vatandaşlarla buluştu. Özel: Türkiye Yüzyılı vizyonuyla dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. Dün milletimizleydik, bugünde yarında milletimizle olacağız.”dedi.

EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE VERİYORUZ

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Erzin’de partimizin 28. Dönem Milletvekili Adayları tanıtım toplantısına iştirak ettik. Kıymetli hemşehrilerimizle el ele gönül gönüle veriyoruz. Doğru adımlarla yola devam…

DÖRTYOL ZİYARETİ

Hatay için hemen şimdi! Dörtyol’da hemşehrilerimizle bir araya geldik. Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için hep beraber canla başla çalışacağız.

PAYAS ZİYARETİ

Payas’tayız! Türkiye Yüzyılını inşa edeceğimiz yeni dönemde Hemşehrilerimizle bir araya geldik. Dün olduğu gibi bugün de hemşerilerimizin Cumhur İttifakı’na en güçlü desteği vereceğine inancım tam. Dayanışmamız ve birlikteliğimiz daim olsun İnşallah.

ARSUZ ZİYARETİ

Arsuz’dayız! Türkiye Yüzyılı’nda Doğru Zaman, Doğru Adam, Doğru Adımlarla Yola Devam ediyoruz. Dün milletimizleydik, bugünde yarında milletimizle olacağız.

BELEN ZİYARETİ

Belen’deyiz! Cumhurbaşkanımız öncülüğünde güçlü Türkiye hedefiyle, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz daim olsun. Doğru adımlarla yola devam…”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.