BÜKÜLMEZ BİLEK CEMİLE BİRLİK MİLLİ TAKIMDA… BAŞKAN DÖNER BAŞARILAR DİLEDİ

BÜKÜLMEZ BİLEK CEMİLE BİRLİK MİLLİ TAKIMDA… BAŞKAN DÖNER BAŞARILAR DİLEDİ

Bilek güreşi branşında elde ettiği sayısız başarıları ile bilinen Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı Asena Teşkilatı mensubu Cemile Birlik, Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde sağ kol ve sol kol branşlarında elde ettiği ikincilik ve üçüncülük dereceleri ile Türkiye Bilek Güreşi Milli Takımına seçildi.

Atatürk spor salonu ve sergi sarayında kıyasıya mücadelelere sahne olan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde sergilediği üstün performans ile sol kol branşında Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya sağ kol branşında Türkiye üçüncüsü olan Cemile Birlik Moldova’da yapılacak Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Moldova’da yapılacak Avrupa Şampiyonasında Milli Takım forması giyecek olan Cemile Birlik ile gurur duyduklarını ifade eden Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner açıklamasında:” Cemile Birlik Bilek Güreşi branşında elde ettiği dereceler ile hak ettiği noktaya gelmiştir.Hazırlıklarına hız kesmeden devam ettiği Avrupa Şampiyonasında da iyi dereceler beklediğimiz sporcumuza Milli Takım forması ile mücadele edeceği karşılaşmalarda başarılar diliyorum.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.