MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan başkanlığında 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Müdürler Kurulu Toplantısı yapıldı.

Defne’de bulunan Okul/Kurum Müdürlerinin katılımı ile 03.02.2022 tarihinde Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılan toplantıya Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Şube Müdürü Mehmet Sarıyıldız ve Okul/Kurum Müdürleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasında Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, ”Malumunuz geçtiğimiz yıllarda salgın dolayısıyla yüz yüze eğitime ara verildi. Bu yıl da böyle bir durum olabilir mi diye aklınıza gelmedi değil. Fakat çok şükür yüz yüze eğitime ara vermeyi gerektirecek bir durum oluşmadığı için yüz yüze eğitim devam etti. Tabi ki yüz yüze eğitime devam etmesi Bakanlığımızın, Müdürlüğümüzün ve sizlerin gayretli çalışmaları ile alınan tedbirler sayesinde oldu. Bu konuda başta sizlere ve tüm personelinize gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimizden de biraz daha fedakarlık yaparak öğrencilerimizin geçen yıllardan eksik kalan konuların telafi etmeleri için onlara destek olmalarını bekliyorum.” diye konuştu. Açılış konuşmasından sonra gündem maddeleri tek tek ele alınıp, yapılan çalışmalar değerlendirilerek, eksiklikler tespit edilip, çözüm önerileri görüşüldü. Toplantı sonunda  Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan toplantıya katılan Okul/Kurum Müdürlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.