ÇADIRDA YAŞAYAN AİLE YARDIM BEKLİYOR

ÇADIRDA YAŞAYAN AİLE YARDIM BEKLİYOR

Antakya’da depremde evi yıkılan yaşam mücadelesi veren 5 çocuklu 8 kişilik aile, kendilerine uzatılacak yardım elini bekliyor.

Antakya Saint Pierre Kilisesi civarında kurulan çadır kette yaşamını sürdüren depremde 3 kızını kaybeden Gülsen Keklik devletten ve hayırseverlerden başını sokacak bir konteyner talep ettiğini söyledi. Keklik ailesi, 5 metrekarelik çadırda yaşam mücadelesi sürdürürken, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor. 3 kız çocuğunu depremde kaybettiğini söyleyen Gülsen Keklik “Biz de burada çadır kurduk. Yaklaşık 8 aydır burada çadırda yaşıyoruz. Devletimiz başta olmak üzere milletvekillerimizden kaymakamımızdan belediye başkanlarımızdan bize ellerini uzatmalarını yardım etmelerini istiyoruz. Bizim elimizden tutmalarının istiyoruz. Bu kışta ne suyumuz var ne elektriğimiz var. Çamurun içinde çadırda yaşamaya çalışıyoruz. Yağmur yağdığı zaman sel geliyor eşyalarımız sular içinde çamurun içinde kalıyor” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.