HATAY’IN ÖRNEK VE TEK PROJESİ GÜN SAYIYOR

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 26-27 Ekim’de açılışı gerçekleştirilecek olan Altınözü Altın Zeytin Cam Seyir Terası Projesi inceledi.

HATAY’IN ÖRNEK VE TEK PROJESİ GÜN SAYIYOR

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 26-27 Ekim’de açılışı gerçekleştirilecek olan Altınözü Altın Zeytin Cam Seyir Terası Projesi inceledi. Sarı:” Projeyi düzenleyeceğimiz Zeytin & Zeytinyağı festivalinde açılışını gerçekleştirip hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.”dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayınlayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı: “Hatay İlimizin örnek ve tek projesi olan Altınözü Altın Zeytin Cam Seyir Terası Projesi alanındaki yapılan çalışmaları Kaymakamımız Sayın Bülent Uygur ve saha amirlerimizle birlikte inceledik. 26-27 Ekim tarihlerinde Zeytin Diyarı Altınözü ilçemizde düzenleyeceğimiz Zeytin & Zeytinyağı festivalinde açılışını gerçekleştirip hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.”dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.