ÇEKMECE BUNU MU HAK EDİYOR?

2014 yılındaki yerel seçimlerde Büyükşehir ve Defne Belediyesine büyük destekler veren çekmece halkı bozuk yolları, akıllara zarar altyapı çalışmaları ile adeta terk edilmiş durumda.

ÇEKMECE BUNU MU HAK EDİYOR?

2014 yılındaki yerel seçimlerde Büyükşehir ve Defne Belediyesine büyük destekler veren çekmece halkı bozuk yolları, akıllara zarar altyapı çalışmaları ile adeta terk edilmiş durumda.
Çekmece halkı bitmeyen altyapı çalışmaları, bozuk yollar darken siyasilerin çekmece halkını unuttuğunu ifade ederken “Çekmece Bunu mu Hak ediyor” ifadelerini kullandı. Vatandaşlar eksik kalan yollar, çukur ve çamura bulanmış caddeler, üstü kapatılmayan ve bitmeyen altyapı çalışmalarından isyan etme noktasına gelirken hesaplaşma tarihi olarak 31 Mart Yerel seçimlerini bekleyeceklerini söylediler.
BİTEMEYEN ALTYAPI


Altyapı çalışmalarında Büyükşehirin sorumluluk alanında bulunan birçok yerde altyapı eksik kalırken, tamamlayan altyapıların önü taşla kapanmaya başladı. Vatandaşlar biten altyapının üstünün de toprakla kaplanmaması ve adeta rastgele yapılmasına tepki gösterdi. Vatandaşlar; “Bunlar nasıl altyapı? Yarısına kadar yapılmış, diğer yarısının gideceği bir alan bile yok. Biten alanların da üstü kapanmamış, toprak öldürmemiş. Böyle iş mi olur? Bu yerler Büyükşehir’in hizmet alanında olmasına rağmen yarım yamalak iş yapıyorlar. 128 çekmece otobüslerinin hatlarının geçtiği yollarda asfalt bile yok. Araçlar çakıl taşlarının arasından güzergahını gidiyor. Çekmece halkı olarak bu yerlere çözüm bekliyoruz. Altyapı da bir cadde de var, bir cadde de yok. Yeni dönemde Hem Defne Belediyesinden hem de Büyükşehir’den hizmet bekliyoruz” dedi.


BÜYÜKŞEHİR KENDİ OTOBÜSÜNÜ BOZUYOR
Antakya-Defne-Çekmece hattında vatandaşların ulaşımlarını gerçekleştiren 128 nolu otobüslerin ise yollarlar başları dertte. Asfaltlanmayan yollar, çukur alanlar, durak sorunları gibi birçok eksikle karşı karşıya kalan vatandaşlar otobüslere binmeye korkuyor. Yine Çekmece mahallelierinin göze çarpan sorunlarından biri olan otobüslerin toprak yolda hizmet vermesi de vatandaşlar tarafından tepki çekiyor. Vatandaşlar; “128 nolu otobüsler hergün çakılla, çamurla boğuşuyor. Kış ayı gelince yapılan hizmetlerin bir kez daha ne kadar yetersiz olduğunu öğrendik. Büyükşehir kendi bünyesindeki otobüslerin hasar yapmasına sebep oluyor. bu yolların yapılması lazım. 20 santimi bulan büyük çukurlar görüyoruz. Çekmece halkı olarak Defne Belediyesinin bizi görmemesinden usandık. Talebimiz yollarımızın yapılması. Bizler 31 Mart seçimlerinde bunları görerek tercihimizi kullanacağız.” Şeklinde konuştular.
HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.