YAYLADAĞI’NA ÇOK YAKIŞIYOR

YAYLADAĞI’NA ÇOK YAKIŞIYOR

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Hatay Valiliği ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından Yayladağı Karamağara belgesine yapılan dalış merkezi Yayladağı’na çok yakışıyor. Yıllardır atıl durumda bırakılan doğa güzelliği Karamağara’ya Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın girişimleri sayesinde kazandırılan Dalış Merkezi’nin eksikleri giderilip, vatandaşların va dalış tutkunlarının gönül rahatlığı ile zaman geçirecekleri bir hale dönüşecek.Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, bölgedeki eksikleri göstermek ve yapılması gereken çalışmaları istişare etmek için DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu ile birlikte Karamağara bölgesini ziyaret etti.Yapımı tamamlanan Dalış Merkezinde incelemelerde bulunan ikili, daha sonra yapılması gereken çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundu.

İKİNCİ PROJEMİZİN ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Hatay Valiliği ve DOĞAKA İşbirliğiyle yürüttüğümüz, Dalış Okulu Projesi, karayolu genişletme ve kaplama çalışmaları ve Tesislerimizi elektriğe kavuşturacak çalışmalar tamamlandı. Bölgedeki ikinci projemiz olan “Doğu Akdeniz’de deniz ve yat turizminin geliştirilmesi” projesi kapsamında, İskele, restorant ve günübirlik konaklama alanları yapımı ile plaj bölgesine yaya yolu ve lavabo-wc çalışmaları yakın zamanda başlayacak. Doğaka Genel Sekreteri Sn. Oğuz Alibekiroğlu ile Karamağara bölgesine ziyaret gerçekleştirip, çalışmaları yerinde inceledik.” dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.