ÇELİK: KIRIKHAN’DA SORUNLU YOL KALMAYACAK

ÇELİK: KIRIKHAN’DA SORUNLU YOL KALMAYACAK

Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, ilçede sorunlu yol kalmayıncaya dek çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

Yapımı devam eden Feyzullah Kıyıklı Caddesi üzerinde Kırıkhan halkına seslenen Başkan Çelik; “Cumhuriyet Mahallesi Feyzullah Kıyıklı Caddesi’nde yol yapım çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık. Kırıkhan’da ana arterler ve şehir merkezindeki çok sayıda yolda ciddi sıkıntılar vardı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk ile el ele vererek Kırıkhan’da 100 kilometrelik yol çalışmasına başladık. Altyapısı tamamlanmış tüm yollarımızı hızlı şekilde asfaltlayarak Kırıkhan’ımızı hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Kırıkhan’ımızın sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yol çalışmalarında destek olan başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımıza, HBB Fen İşleri Dairesine ve belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüze ve tüm personellere teşekkürlerimi sunuyorum. Kırıkhan’ımızın eksikliklerini sıkıntılarını problemlerini çözmek için elimizden gelen tüm gayreti hep birlikte gösteriyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.