BAŞKAN TÜRK MAZBATASINI ALDI

BAŞKAN TÜRK MAZBATASINI ALDI

Milliyetçi Hareket Partisi Altınözü İlçe Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanlığına tekrar seçilen Adem Türk, yönetimiyle birlikte mazbatasını aldı.
Altınözü Adliyesi İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Altınözü MHP İlçe Başkanı Adem Türk, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirtti.
Başkan Adem Türk, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, “Sizlerin desteği ve inancıyla Milliyetçi Hareket Partisi Altınözü İlçe Başkanlığı görevine bir kez daha seçilmiş olmanın gururunu yaşıyorum. Bugün, Altınözü İlçe Seçim Kurulu’ndan aldığımız mazbata ile bu sorumluluğun ağırlığını omuzlarımda hissediyorum ve bu onurlu yolda bana duyduğunuz inanç ve gösterdiğiniz güven için teşekkürlerimi sunuyorum. Yapılan son genel seçimde gerek ilçemizde olsun gerek ise ilimiz genelinde MHP’nin çıtasını yükseldiğini gördük. Bunun neticesinde Hatay’ın son seçimlerde rengini sarıya çevirerek Cumhur İttifakının lehine dönmesine destek olduk. Önümüzdeki yerel seçimlerde de üzerimize düşen görevi hakkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Altınözü’müz ve Hatay için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğimize söz veriyorum. Fırtınaların ortasında bile rotamızı kaybetmeden, Altınözü’nün ve partimizin menfaatleri için her adımı atmaya kararlıyız. Bu tarihi yolculuğun, Altınözü’müzün daha aydınlık yarınlara kavuşmasına vesile olmasını diler, hepinize saygılarımı sunarım. Altınözü MHP’de yeni dönemin, ülkemize, milletimize, ilçemize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.