ÇİFTÇİMİZİN GÖZÜ AYDIN!

ÇİFTÇİMİZİN GÖZÜ AYDIN!

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’den sözünü aldığını belirterek, Tahtaköprü Barajı Sulamasının Anakanlı 27,459 m³/s kapasiteli ve 399.240 dekar sahaya suyu ulaştırmak için inşaa edileceğini söyledi.. AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Tarım ve Orman Bakanı Dr.Bekir Pakdemirli ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek, Hatay için umut verici gelişmeler olacağını söyledi.

HATAY İÇİN UMUT VERİCİ

Milletvekili Hüseyin Yayman, gazetemize yaptığı açıklamada, Tahtaköprü Barajı Sulamasının Anakanlı 27,459 m³/s kapasiteli ve 399.240 dekar sahaya suyu ulaştırmak için inşaa edileceğini söyledi.Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin imzasıyla sürecin başladığını belirten AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, şöyle konuştu: “Anakanal tamamıyla betonarme imalat olup uzunluğu 35.779 m’dir. Anakanal ile paralel olarak şebekenin de yapılması ile bölge tamamıyla kapalı, basınçlı sisteme geçmiş olacaktır. Hatay’ımıza, değerli Amik ovası çiftçilerimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.”   Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.