ZAMAN VE EMEK HARCADIĞIM DOĞRUDUR

ZAMAN VE EMEK HARCADIĞIM DOĞRUDUR

Türkiye çapında düzenlenen masterler yüzme şampiyonalarında Hatay’ı başarıyla temsil eden Kamil Köseoğlu, masterler yüzme etkinliklerine zaman ve emek harcadığının doğru olduğunu bildirdi. Köseoğlu yaptığı açıklamasında, “2009 da merak sardığım Masterler yüzme etkinliklerine zaman, emek harcadığım doğrudur. Bu camianın bir ferdi olmak her zaman bana keyif vermiştir. Başarılı olmak için eğitim ve çalışma şarttır. Çünkü bizden sonra gelecek olan nesillere güzel örnek olmak zorundayız. Hayatımın bu yüzüne layık olmak için antremanlarımı, araştırmalarımı düzenli yapma gayretim vardır. 2023 sportif açıdan değerlendirmemi kendi açımdan şöyle yapmaya çalışacağım.

Açık Deniz Yarışlarında: 9yarışa katıldım, 4 şampiyonluk, 3 ikincilik, 1 üçüncülük,  1 dördüncülük aldım. Kısa kulvar havuz yarışlarında 25 metre 6 yarışmaya katıldım, 5 şampiyonluk,  1 ikincilik  aldım.

Uzun kulvar havuz yarışlarında 50 metre, Hatay yüzme tarihinde bir ilki gerçekleştirdim. 400 metre karışık, 200 metre kelebek, 100 metre kelebek te Türkiye Rekoru kırdım. Uluslararası Masterler uzun kulvar yarışlarında 13 yarışa katılıp, 10 şampiyonluk, 2 ikincilik, 1 üçüncülük aldım.  2023 sezonunu başarıyla tamamladım. 2024 yılı çalışmalarına sağlığım el verdiği sürece devam etmeye çalışacağım. Çalışmalarımda emeği geçen Üsküdar  Su Sporları kulübü yöneticileri  Kerem Arda, Can Gemalmaz, Antrenör Tolga Öcal’a ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.