ÇİNÇİN’DEN HİSARCIKLIOĞLU VE HATAY GGK’YA TEŞEKKÜR

ÇİNÇİN’DEN HİSARCIKLIOĞLU VE HATAY GGK’YA TEŞEKKÜR

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay’ın sorunlarının dile getirilmesine katkılarından dolayı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Genç Girişimciler Kurulu’na teşekkür etti.

Hatay’ın sorunlarının Ankara’da dile getirilmesinden ve çözüm aranmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Çinçin; “TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun önderliğinde gerçekleşen bölge temsilcileri toplantısında, Doğu Akdeniz Bölgesi ve Hatay GGK Başkanı Ali Dablan, bölgenin sorunlarını ve mücbir sebep halinin uzatılması taleplerini dile getirdi. Toplantıda, genç girişimcilerin teşvik edilmesi, Hatay’ın yeniden inşasında modern şehircilik anlayışının benimsenmesi ve yapı denetimi gibi konularda daha sıkı bir yaklaşımın gerekliliği vurgulandı. Toplantı, Hatay’ın geleceğine yönelik umutları pekiştirirken, bölgenin kalkınması için atılacak adımların önemine dikkat çekti. TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu ailesine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.