EMLAK VERGİSİ VE İŞYERİ ÇTV İÇİN SON ÖDEME GÜNÜ 31 MAYIS!

Antakya Belediyesi emlak vergisi ve iş yerleri için çevre temizlik vergisi 1. taksitinin son ödeme tarihi 31 Mayıs 2019 olduğunu hatırlatarak vatandaşlara bilgilendirme açıklaması yaptı

EMLAK VERGİSİ VE İŞYERİ ÇTV İÇİN SON ÖDEME GÜNÜ 31 MAYIS!

Antakya Belediyesi emlak vergisi ve iş yerleri için çevre temizlik vergisi 1. taksitinin son ödeme tarihi 31 Mayıs 2019 olduğunu hatırlatarak vatandaşlara bilgilendirme açıklaması yaptı.Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Hizmetlerimizin temel kaynağı olan emlak vergisi ve iş yerleri çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemeleri 31 Mayıs 2019 tarihinde sona erecektir. Mükelleflerin, ödemelerini bu tarihe kadar gerçekleştirmeleri önemle rica olunur. 31 Mayıs 2019 tarihinden sonra ödenecek emlak vergileri ve işyerlerine ait çevre temizlik vergilerine kanunen gecikme faizi uygulama zorunluluğu bulunmaktadır. Mükelleflerin mağdur olmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini 31 Mayıs 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar ödemeleri önemle duyurulur. Vatandaşlarımız vergilerini belediyemiz veznelerine nakit veya kredi kartı ile ödeyebilecekler.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.