KAŞIKÇI, YENİ TESİSLERİ YERİNDE İNCELEDİ

KAŞIKÇI, YENİ TESİSLERİ YERİNDE İNCELEDİ

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Altınözü’ne gelen MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, ilçeye kazandırılan yeni tesisleri yerinde inceledi ve emeği geçen herkese teşekkür etti

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, bir takım temaslarda bulunmak üzere Altınözü’ne geldi. Altınözü temaslarında mahalleleri dolaşarak muhtarlarla bir araya gelen Kaşıkçı, sorun ve talepleri yerinde dinledi, not aldı.
Muhtarların yanı sıra Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesini de ziyaret eden Kaşıkçı, Altınözü’nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Kaşıkçı’ya Altınözü temaslarında, Milliyetçi Hareket Partisi Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk ve meclis üyeleri eşlik etti.
Vekil Kaşıkçı, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk ve beraberindeki heyetle birlikte Altınözü Kaymakam Bülent Uygur’u ziyaret etti.

BAŞKAN SARI YAPILAN VE YAPILMASI PLANLANAN HİZMETLERİ ANLATTI
Daha sonra Altınözü Belediyesine geçen Kaşıkçı, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ile görüştü. Altınözü ilçesinde kazandırılan ters ev, asma köprü ve zipline gibi tesisleri yerinde inceleyen Kaşıkçı, Altınözü’nün tanıtımına önemli bir katkı sunacak olan bu yeni tesislerin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Başkan Sarı, Kaşıkçı ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti paylaştıktan sonra ilçeye yapılan ve yapılması planlana hizmetler hakkında bilgi verdi. Vekil Kaşıkçı daha sonra muhtarlarla görüşmek üzere ilçedeki mahallelere ziyaret gerçekleştirdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.