CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HATAY’A GELİYOR

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HATAY’A GELİYOR

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Eylül ayında Hatay’da 12 bin 959 konut dağıtımının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla olacağını söyledi.

Bilindiği üzere geride bıraktığımız yerel seçimlerden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay’a teşekkür ziyareti için geleceğini açıklamıştı.

“MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ”

REKLAM ALANI

Erdoğan’ın Eylül ayında Hatay’a gelerek depremzedelerle konut dağıtımında birlikte olacağını duyuran Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum Eylül ayında Hatay’da 12 bin 959 konut dağıtımının Erdoğan’ın katılımıyla olacağını söyledi. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün de hazır olduğu ziyaret programında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 11 ilde ağır hasara sebep olan depremlerin ilk anından itibaren milletin yanında olduklarının altını çizdi ve şu açıklamada bulundu “Hatay’ın bir evladı bir kardeşi olarak bugün buradayız” diyerek vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına yanlarında olmaya devam ettiklerini vurguladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.