DEVA’DA HÜZMELİ HIZLI BAŞLADI

DEVA’DA HÜZMELİ HIZLI BAŞLADI

DEVA Partisi Defne İlçe Başkanlığı’na atandığı günden bu yana çalışmalarını sürdüren Nidal Hüzmeli, ilçede temaslarını sürdürüyor.

Başkan Hüzmeli, Elektrik mahallesinde Deva Partisi İl Başkanı, İl yönetimi ve defne ilçe teşkilatının katılımı ile vatandaşlarla bir toplantı gerçekleştirdi. Vatandaşlara DEVA Partisi’nin projelerinden bahseden Hüzmeli, dertlere deva olmaya geldiklerini kaydetti. Türkiye siyasetinde etkili olmaya çalışan DEVA Partisi’nin Defne İlçe Başkanlığı’na atanan Hüzmeli, ikinci olarak Deva Partisi Defne İlçe Yönetimi ile Harbiye esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

HÜZMELİ: DEFNE’NİN DEVA’SI HAZIR

DEVA Partisi Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli yaptığı açıklamada; “Esnafımız mutsuz ve dertli bizler de dertlerine Deva olma sözü verdik. Bu ekonomik sıkıntıları Deva iktidarında gidereceğimiz sözünü veriyoruz. Güzel Defne’mizin Deva’sı hazır. Defne Deva her yerde. Pazarda çalışan emektar  vatandaşın sorunlarını dinledik ancak mesele sorun dinlemek değil ; sorunlara çözüm olmak. Çözümlerimiz; Çiftçilerin borçlarını en az 2 yıl faizsiz olarak erteleyeceğiz. Çiftçilerin kullandığı mazot ÖTV’sini geri vereceğiz. Çiftçilere kullandığı gübre maliyetinin %50’sini destek olarak geri vereceğiz. Çiftçilerin toprağına, traktörüne haciz gelmeyecek, üretimi aksamayacak. Elektrik çiftçiye daha ucuz verilecek. Tarım desteklerini üretim yapılan yıl açıklayacak ve aynı yıl içinde ödemelerini gerçekleştireceğiz. Sadece aracıların değil çiftçilerin de kazandığı bir sistem oluşturacağız. Tarımda ithalat yerine, içeride üretimi destekleyeceğiz. Sözleşmeli tarımın yasal altyapısını güçlendirip, üretici-sanayici işbirliğini etkin hale getireceğiz. Küçük üreticilerin pazarlama problemlerini çözeceğiz. Tarımda özellikle ihtiyaç fazlası ürünlerde ihracatı destekleyecek, keyfi ihracat yasaklarına son vereceğiz. Başta tohum olmak üzere tarım girdileri ve ürünlerde dışa bağımlılığı azaltacağız. Üreticiler ürününü değerine satacak, emeğinin karşılığını alacak. Tarım sigortası kapsamını genişleterek çiftçilerimizi risklere karşı daha iyi koruyacağız. Defneye deva olmaya geliyoruz” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.