LÜTFÜ SAVAŞ HATAY CHP’Yİ KEL ALİ’NİN BAĞINA MI DÖNDERDİ?

Yerel seçim tarihi yaklaştıkça seçim kaybedeceğini anlayan ve paniğe kapılan Hatay CHP de ortalık adeta kel alinin bağına dönmüş görünüyor.

LÜTFÜ SAVAŞ HATAY CHP’Yİ  KEL ALİ’NİN BAĞINA MI DÖNDERDİ?

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçimi kaybedeceğine kesin gözüyle bakan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, başta olmak üzere tüm ilçe Belediye Başkan adayları büyük bir panik içinde şaşkınlıklarını gizledikleri belirtildi.Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin meclis üyeleri ile ilgili CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün ile CHP Hatay Belediye Başkan Adayları arasında tartışmaların giderek büyüdüğü gözlemlenmiştir.Görünen o ki Hatay CHP ” Kel Ali’nin Bağı”gibi.Defne başta olmak üzere İskenderun, Antakya ve bir çok ilçe’nin  CHP meclis listelerini değiştirdiği iddia edilen CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgün’e CHP Genel Merkezi tarafından verilen yetkilerin elinden alındığı belirtildi.

CHP GENEL MERKEZİ HATAY’I GÖZDEN ÇIKARTTI MI ?

Son günlerde CHP Genel Merkezi’de Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin kaybedileceğine  kesin gözüyle baktığından dolayı faturayı başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ve CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün’e kestiği iddia ediliyor.Bunun en belirgin özelliği de CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgün’e  CHP Genel Merkezi tarafından verilen yetkilerin elinden alınması oldu.CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgüven ve İl yönetiminin  görevden alınması için HBB Başkanı Lütfü Savaş ve diğer adayların harekete geçtiği iddia ediliyor.HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın ivedi bir şekilde harekete geçmesinin en büyük sebeplerinden olduğu iddia edilen ise CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgüven’in yetkilerinin elinden alındığı gibi seçime günler kala Hatay’da Lütfü Savaş’a tepkilerin çığ gibi  büyüdüğü günlerde Lütfü Savaş’ında elinden yetkilerinin alınacağı ifade ediliyor.

ANTAKYA ADLİYESİ ÖNÜNDE CHP’LİLER BİRBİRLERİNE GİRDİ

CHP Defne’de Belediye meclis aday listesi üzerine yapılan tartışmalar bu akşam Antakya Adliyesi İlçe seçim kurulu önünde hararetli tartışmalara sebep oldu.

Antakya Adliyesi İlçe seçim kurulu önünde toplanan çok sayıda Defne CHP’’li üyeler arasında itişmelerin yaşandığı ve gergin bir havanın meydana geldiği öğrenildi. Çevik kuvvet polisinin müdahale ederek yatıştırdığı iki gurup arasındaki tartışma güvenlik güçlerinin müdehalesiyle yatıştırıldı . Defne CHP  Belediye meclis aday listesi üzerinde yapılan değişikliklerden kaynaklandığı bildiliren gerginlik esnasında CHP İl başkanı Halil İbrahim Özgün ve CHP İl yönetim kurulu üyesi Semir Baklacı’ya karşı Yılmaz Özbay taraftarı oldukları iddia edilen kalabalık bir gurup tarafından taciz edildikleri iddia edildi.

CHP Defne Belediye meclis  listesinde kontenjan adayı olarak gösterilen Yılmaz Özbay’ın listeden çıkarılması üzerine başlayan gergin tartışmalar dün akşam İlçe seçim kurulu binası önünde devam etti. Meclis aday listesinden çıkarıldığı iddia edilen Yılmaz Özbay ve taraftarları adliye binası önünde toplanarak CHP İl başkanı Halil İbrahim Özgün ve parti yöneticilerine karşı kitlesel bir direniş gösterdiler. Defne Belediye meclis aday listesi üzerine yapılan itirazların yarın İlçe seçim kurulu tarafından sonuçlandırılması bekleniyor. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.