DOĞAN AYDIN’DAN USTALARA AHDE VEFA

DOĞAN AYDIN’DAN USTALARA AHDE VEFA

Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı ve AK Parti Antakya İlçe yöneticisi Doğan Aydın, ayakkabıcılık mesleğine ömrünü adamış eski ustaları ziyaret etti.

Ustalara ahde vefa ziyaretleri kapsamında çok sayıda ayakkabıcı ustayı istirahat ettikleri evlerinde ziyaret eden Aydın, ustalarla ayakkabıcılık sektörünün geçmişini ve bugününü değerlendirdi. Ustaların ellerinden öpen Aydın, Hatay Ayakkabıcılar Odası olarak mesleğe ömrünü adamış ustaları unutmadıklarını, her fırsatta ustaları ziyaret ederek hal hatırlarını soracaklarını belirtti. Hatay’ın ayakkabılarının bugünlere gelmesinde el emekleri bulunan ustalara verdikleri hizmetlerden bahseden Aydın, geleceğe yönelik projelerini de ustalara anlatarak ayakkabıcılık sektörünün önünü açmak, Hatay ayakkabılarının dünyaya açılmasını sağlamak için çalışacaklarını kaydetti.

Ustalar Doğan Aydın’a teşekkür etti

Ayakkabıcılık sektörüne yıllarını adamış ustalar gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı çok duygulandıkları Doğan Aydın’a çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretlerde Doğan Aydın bol bol fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi. Ustalara sağlık sıhhat ve afiyet dileyen Aydın, ustaların ellerini öperek ziyaretlerini sonlandırdı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.