MİMAROĞLU AİLESİ’NİN ACI GÜNÜ

MİMAROĞLU AİLESİ’NİN ACI GÜNÜ

Temizyürek Medya Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Temizyürek’in kayınbabası Hüseyin Mimaroğlu hayatını kaybetti.Temizyürek Medya Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Temizyürek’in kayınbabası ve Sabiha Hale Temizyürek, Özge Hande Burci ve Mehmet Tuna Mimaroğlu’nun babası Hüseyin Mimaroğlu 74 yaşında hayatını kaybetti.Çukobirlik’te yıllarca çalıştıktan sonra emekli olan 74 yaşındaki Hüseyin Mimaroğlu’nun cenazesi ikindi namazına müteakip HBB Mezarlık Kompleksi’nde kılındı. Cenaze törenine başta Mimaroğlu Ailesi ve yakınları olmak üzere çok sayıda sevenleri katılım gösterdi.

HBB Mezarlık Kompleksi’nde kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan merhum Hüseyin Mimaroğlu’nun tabutu dualar eşliğinde Antakya Asri Mezarlığı’nda gözyaşları arasında defnedildi. Hatay Meş’Ale Gazetesi olarak merhum Hüseyin Mimaroğlu’na Allah’tan rahmet, başta Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah Temizyürek olmak üzere kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.