EĞİTİM HATAY’IMIZA NEFES OLACAK

EĞİTİM HATAY’IMIZA NEFES OLACAK

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yıl Sonu münasebetiyle bir mesaj yayımladı.2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nı yüzümüzün akıyla tamamlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyor, öğrencilerimizin karne heyecanına ortak oluyoruz diyen Vali Masatlı, tüm öğreten ve öğrencileri kutladı.

Türkiye Yüzyılı’nda da eğitimden aldığımız güçle emin adımlarla yürüyeceğiz diyen Vali Masatlı, yayınladığı mesajda “Eğitim, bireylerin ve toplumların aydınlanmasının, ilerlemesinin ve güçlenmesinin en temel taşıdır. Geleceğin temellerini sağlamlaştıran, insanımızı bilgiyle donatarak yetiştiren bu ulvi yolculuğun bir halkasını daha tamamlanmış bulunmaktayız.Kadim şehrimizin içinde bulunduğu zor şartlara rağmen,2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nı yüzümüzün akıyla tamamlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyor, öğrencilerimizin karne heyecanına ortak oluyoruzSaygıdeğer Öğretmenlerimiz, Sizler, Asırların Felaketini yaşadığımız ilimizde bu kutsal görevi yerine getirirken sadece bilgi aktarmakla kalmıyor, aynı zamanda öğrencilerimizin hayatlarına dokunuyor, onların yolunu aydınlatıyor, Ülkemizin geleceğine işık oluyorsunuz. Bu uğurda gösterdiğiniz özveri, sabır ve sevgi, gençlerimizin gelişiminde ve başarılarında büyük bir rol oynamaktadır. Sizler, bilginin ve hikmetin işığını evlatlarımıza aktaran kahramanlarsınız. İyileşme sürecimizde bizlere destek vererek gençlerimizin eğitim yolculuğunda onlara rehberlik ettiğiniz, onları hayata en iyi şekilde hazırladığınız için sizlere minnettarız.

Sevgili Öğrencilerimiz, Yaşadığımız her türlü zorluğa rağmen, Ülkemizin ve dünyanın geleceğini adalet, merhamet, vicdan ve tüm inanmışlığınızla inşa edebileceğiniz kudreti size sunacak olan büyük bir potansiyele sahipsiniz. Eğitim süreciniz boyunca edindiğiniz bilgiler ve kazanımlarınız sizdeki bu gücü, her geçen gün daha da besleyecek ve açığa çıkaracaktır. Bugün de bunun farkında olduğunuzdan eminim.Geleceğimizin umudu ve ülkemizin istikbali olan sizler, yoğun ve yorucu bir yılın ardından yaz tatiline giriyorsunuz. İnanıyorum ki tatili; bol bol kitap okuyacağınız, aileniz ve arkadaşlarınızla nitelikli vakit geçireceğiniz, dinleneceğiniz, eksiklerinizi tamamlayacağınız, sosyal ve kültürel faaliyetler ile kendinizi geliştirip başarılarınızı daha da arttırmak için değerlendireceksiniz. Bu tatili fazlasıyla hak ettiniz.Kıymetli Velilerimiz, bu zor şartlardaki dirayetinizle, çocuklarımızın eğitiminde en büyük destekçileri ve rehberleri sizlersiniz. Onların gelişiminde ve başarısında sizin katkılarınız, sevginiz ve desteğiniz çok değerlidir. Eğitim, sadece okulda değil, evde ve hayatın her alanında devam eden bir süreç olduğunu sizler de biliyorsunuz. Çocuklarımızın yanında olarak, onlara güven vererek ve ilgi alanlarını keşfetmelerine yardımcı olarak onların gelecekte başarılı ve mutlu bireyler olmalarını sağlayabilirsiniz. Bizler bu konuda da her zaman yanınızdayız.Geleceğe umutla ve güvenle bakmak için, eğitimin gücüne inanmalı ve bu inancı hep birlikte yaşatmalıyız. Türkiye Yüzyılı’nda da eğitimden aldığımız güçle emin adımlarla yürüyeceğiz.Bu duygu ve düşüncelerle 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nı büyük bir başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Birlikte daha büyük hedeflere ulaşacağımıza olan inancımız tamdır.” Dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.