ULUSAL KALİTE ETİKETİ GERÇEK SAHİPLERİNE ULAŞTI

ULUSAL KALİTE ETİKETİ GERÇEK SAHİPLERİNE ULAŞTI

Altınözü Kansu Mahallesi’nde bulunan Kansu İlkokulu-Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ve Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilen “Çöpe Atma, Dönüştür/Don’tThrowAway,Recycle”adlı e Twinning projesi, sahiplerini buldu.

Altınözü Kansu Mahallesi’nde bulunan Kansu İlkokulu-Ortaokulu’nda Okul Müdürü Onur Esmergil, öğrencileriyle gurur duyduğunu dile getirerek, “Geçtiğimiz günlerde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında yürütücülüğünü yaptığım Çöpe Atma, Dönüştür/Don’t Throw Away Recycle eTwinning Projesi Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmişti. Çöpe Atma,Dönüştür/Don’t Throw Away Recycle adlı eTwinning projemizin ulusal kalite etiketini gerçek sahiplerine teslim ettik. Proje çalışmalarında yer alan öğretmenlere ve öğrencilerime çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Süreç boyunca özverili çalışmalara imza atan sevgili öğrencilerimle gurur duyuyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.