EĞİTİMİ YAPAY ZEKAYLA DESTEKLİYORUZ

EĞİTİMİ YAPAY ZEKAYLA DESTEKLİYORUZ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kocaeli’nde katıldığı robotik kodlama atölyesi açılışında “Uzaktan öğretimde canlı ders yapabilme kapasitesi olan birkaç ülkeden biri olmakla gurur duyuyoruz” dedi. Selçuk, konuşmasında “Büyük bir kırılma geliyor. Bu kırılma aslında bir medeniyet kırılması manasına da geliyor. Sadece teknolojideki bir dönüşümden bahsetmiyoruz. Buna hazır olmak, bunun için gereken koşulları hazırlamak bizim gelecek nesillere borcumuz” dedi.

Selçuk, şöyle devam etti:

“Çağrı merkezimiz Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da düzenlenen dünya çapındaki bir yarışmada dün ikincilik ödülü aldı. Bunun için de mutluyuz.

Akademik muhtevayı yapay zekayla destekleme konusunda da dünyadaki birkaç ülkeden biriyiz.

Uzaktan eğitim meselesi gündeme geldiğinde hemen harekete geçerek üç televizyon kanalı kurmak, dünyadaki uzaktan öğretimde canlı ders yapabilme kapasitesi olan birkaç ülkeden biri olmak ve benzeri hususlarda yüz binlerce öğretmenimizi eğitime alarak gerçekten büyük bir adım atmış olduk. Bununla gurur duyuyoruz.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.