Meşale Gazetesi

BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA’YA YENİ PARKLAR KAZANDIRIYOR

BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA’YA YENİ PARKLAR KAZANDIRIYOR

Antakya’yı yeşil kent yapma hedefi ile projelerini sürdüren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent genelindeki parkları yeniliyor.  Antakya’ya daha fazla yeşil alan kazandırmak için yeni parklar kazandırılırken mevcut parklarda da yeşillendirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor. Ekipler, sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, park ve bahçelerdeki mevcut ağaçların sayısını arttırarak yeni ağaçları toprakla buluşturuyor. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yeşil alanlara çok önem verdiklerini ifade ederek, ilçeye yeni parklar kazandırmanın yanında mevcut parkları da unutmadıklarını ve düzenleme çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

HER ŞEY ANTAKYA İÇİN

Başkan Yılmaz, “İlçemizi daha yeşil hale getirmek adına park ve bahçeler ekiplerimiz yoğun bir mesai harcıyor. İlçemize yeni parklar kazandırarak kişi başına düşen yeşil alan oranımızı artırıyoruz, bunun yanında mevcut parklarımızda da peyzaj, çevre düzenlemesi ve rutin bakım çalışmaları yaparak parklarımızı yeniliyoruz. Her şeyi vatandaşlarımıza daha fazla yeşil alan, temiz ve ferah dinlenme alanları oluşturmak için yapıyoruz” diye konuştu. Parklarda düzenleme çalışmalarının yanı sıra Antakya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 2022 yılı sonuna kadar ilçeye çok sayıda yeni park kazandırılması hedefleniyor. Antakya Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ağaç dikim çalışmalarının devam ettiği ve “yemyeşil Antakya” hedefi için çalışmaların aralıksız süreceği ifade edildi. 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR 

Çalışmalardan oldukça memnun olan vatandaşlar, yeşillendirme çalışmalarındaki emeklerinden dolayı Başkan İzzettin Yılmaz başta olmak üzere tüm personellere teşekkürlerini sundular.

Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.