ESKİ VEKİL AKGÖL CHP GENEL MERKEZİNİ UYARDI

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde HBB başkanı Lütfü Savaş’ın tekrar aday gösterileceğinin anlaşılması üzerine Hatay CHP ‘ de başkan Savaş’a duyulan tepkiler çığ gibi büyüyor.

ESKİ VEKİL AKGÖL CHP GENEL MERKEZİNİ UYARDI

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde HBB başkanı Lütfü Savaş’ın tekrar aday gösterileceğinin anlaşılması üzerine Hatay CHP ‘ de başkan Savaş’a duyulan tepkiler çığ gibi büyüyor. CHP eski Hatay milletvekili Hasan Akgöl sessizliğini bozdu ve CHP genel merkezine önemli uyarıda bulundu. Eski vekil Akgöl HBB başkanı Lütfü Savaş’ın CHP seçmenine ihanet ettiğini belirterek ( Lütfü Savaş’ı tekrar aday göstermeyin ve bizi partiye ihanet etmeye zorlamayın ) dedi.
Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığının Lütfü Savaş’a ( Beş gömlek bol geldiğini ifade eden Akgöl başkan Savaş Hatay’a beş yıl kaybettirdi , ama Hatay halkının bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülü yoktur. Başkan Savaş kendisini seçen 300. Bin CHP’li seçmene ihanet etmiştir. Büyükşehire aldığı 7000 bine yakın personelin sadece 700 tanesi CHP kökenlidir, böylesi bir durumu kabullenmek mümkün değildir. Bu aynı zamanda CHP ve CHP seçmenine ihanetten başka bir şey değildir. Buradan partimizin genel merkezini ve genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu eski bir vekil olarak ciddi şekilde uyarıyorum. HBB başkanı Lütfü Savaş’ın Hatay CHP tabanında hiçbir karşılığı kalmamıştır. Başkan Savaş’ı tekrar HBB adayı yapmanız halinde benim gibi bir çok CHP sevdalısı Lütfü Savaş’ın tekrar aday gösterilmesi halinde partisine oy vermemek suretiyle CHP ‘ ye ihanet etmek zorunda kalabilir.) dedi.
HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.