GENEL BAŞKAN YELOĞLU’NA ZİYARETÇİ AKINI SÜRÜYOR

GENEL BAŞKAN YELOĞLU’NA ZİYARETÇİ AKINI SÜRÜYOR

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanlığını başarıyla sürdüren Hatay’ın medar-ı iftiharlarından Mehmet Yeloğlu’na ziyaretçi akını sürüyor.

Gerçekleştirdiği etkin çalışmalarla adını ulusal arenada başarıyla duyuran ve Hatay’ı gururla temsil eden Yeloğlu, üye olmak isteyen belediye başkanlarının yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçilerini de kabul ediyor.

ALDIĞI TÜM GÖREVLERDEN ÜSTÜN BAŞARI İLE AYRILDI

Antakya Belediye Başkanlığı ve AK Parti Hatay İl Başkanlığı görevlerini başarıyla gerçekleştiren Yeloğlu, son olarak Bingöl geçmiş dönem Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Antakya Maşuklu Belediyesi eski Başkanı Mehmet Perçemli, Tohum Yetiştiriciliği Alt Birliği Başkanı Miktat Olgun ve Haber Global Ankara Haber Müdürü Hasan Uylaş’ı makamında ağırladı.

HEYETLERDEN YELOĞLU’NA VE TBBB’YE ÖVGÜ

Türkiye Belediyeler Birliği’nin adını ulusal arenada duyurmak, üyelerinin haklarını koruyarak yeni haklar kazanılmasını sağlamak adına yönetimi ile birlikte büyük gayret içinde olan ve art arda üye kabulleri gerçekleştiren Yeloğlu, tüm ziyaretçilerinden çalışmalarından dolayı övgü aldı. Ziyaretçileri ile birliğin çalışmaları hakkında sohbet eden Yeloğlu faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

TBBB’Yİ DUYMAYAN KALMAYACAK

Türkiye’nin kendi alanındaki en büyük STK’sı olma özelliği taşıyan Türkiye Belediye Başkanları Birliği’ni 81 ilde 973 ilçede temsil eder hale gelene dek durmaksızın çalışacaklarını kaydeden Yeloğlu, yapılan çalışmalardaki başarının yönetimine de ait olduğunu kaydetti.

Kenetanlp, Perçemli, Olgun ve Uylaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Yeloğlu, aynı hedefe doğru durmaksızın ilerleyeceklerini ve birliğin adını duyurmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.