ŞENKÖY SANAYİ SİTESİ PROJESİ NE OLDU? 

ŞENKÖY SANAYİ SİTESİ PROJESİ NE OLDU? 

06 Şubat tarihinde yaşanan asrın felaketi sonrasında bölgedeki Küçük Sanayi Sitelerindeki işyerlerinin büyük bir bölümü hasar aldı bunun üzerine esnaf yeniden ayağa kalkabilmek için yeni arayışlar içerisine girmeye başladı.  

Ancak 06 Şubat depreminde hiçbir yara almayan Yayladağı’na bağlı Şenköy mevkiinde hiçbir zarar görmeden dimdik ayakta kaldı. 

Yıllardır Şenköy mevkiinde Sanayi Sitesi Projesi hazırlığı yapılmış kamuoyu tarafından konuşulan bu sanayi sitesinin Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylandığı ancak bir türlü faaliyete geçmediği konuşuluyor. 

Hazır zemin etüdünün sağlam olduğu mevkiide Sanayi Sitesi Projesinin olduğu konuşulurken neden başka yerlerde aynı zamanda zemin etüdünün ne olduğu bilinmeyen mevkilerde Sanayi arayışı sürerek zaman kaybına sebebiyet veriyorsunuz.  

Bizler Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş’a sesleniyoruz. 

Yaptığınız bu projeyi neden hayata geçirmiyorsunuz. Yaklaşık altı ay önce sosyal medya hesabından tapu paylaşımları yapmıştınız, esnaf ayakta durmak istiyor esnaf sizden bu konuda bir açıklama bekliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.