MİLLETİMİZLE OMUZ OMUZA GELECEĞE YÜRÜYECEĞİZ

MİLLETİMİZLE OMUZ OMUZA GELECEĞE YÜRÜYECEĞİZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, çok kültürlü yapısıyla barışın sembolü olan şehri hak ettiği hizmetlerle buluşturmaya devam ettiklerini söyledi..

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, çok kültürlü yapısıyla barışın sembolü olan şehri hak ettiği hizmetlerle buluşturmaya devam ettiklerini söyledi.Başkan Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, Antakya’yı daha yaşanabilir, daha müreffeh, yeşil ve yaşam alanları ile daha yoğun eğitim, kültür, spor ve sanat alanında daha ilerlemiş güzel bir şehir haline getireceklerinin sözünü verdi.Antakya’yı yönetirken, tarihin omuzlarına yüklediği bu zorluğun ve onurun farkında olduklarına dikkat çeken Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, şöyle konuştu:“Omuzlarımızda ağır bir yük olmasıyla birlikte, onurlu bir hizmeti yapmaktayız. Çok kültürlü yapısıyla barışın sembolü olan Antakya’yı hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için ekibimizle çıktığımız hizmet yolunda, dur durak bilmeden yürümeye devam ediyoruz. Çünkü Antakya için büyük hayallerimiz ve bir o kadar da büyük heyecanımız bitmedi. Tarihi, kültürü, kendine has özellikleri ve güzellikleri ile her parçasıyla bütünleşen bir kente hizmet etmenin onurunu ben ve ekibimle birlikte yaşıyoruz. Bu güzel şehre koyulan her tuğla sevginin, emeğin, insana verilen değerin izlerini taşıyor.”Başkan İzzettin Yılmaz, bu kutlu ve şerefli yolda, en büyük hedeflerinin gece gündüz demeden ve yorulmak bilmeden çalışmayı sürdürmek olduğunu belirterek, “Göreve başladığımız günden bu yana daha yaşanabilir, daha müreffeh, yeşil ve yaşam alanları ile daha yoğun, eğitim, kültür, spor ve sanat alanında daha ilerlemiş güzel bir şehir haline getirmek için gayret ettik. Bütün bu çalışmaları yaparken insan merkezli, insanların gönlüne ve yüreğine dokunan, ellerinden tutan bir belediyeciliği ve gönül belediyeciliğini şiar edindik. Adalet ve eşitlik ilkesini hiçbir zaman zihnimizden uzak tutmadık, herkese ve her kesime adil olarak hizmetlerimizi sürdürdük. Kapımız ve gönlümüz her zaman açık oldu. Antakya Belediyesi olarak, milletimizle omuz omuza geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.