HASİAD’DA AHMET HOROZ DÖNEMİ

HASİAD’DA AHMET HOROZ DÖNEMİ

Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) 14. genel kurul toplantısında Murat Hayzaran’dan boşalan başkanlık görevine Ahmet Horoz seçildi.

Antakya Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Yoklama, divan tevekkülü, açılış konuşmaları ile devam eden toplantıda yönetim kurulu ile organların seçimi ile sonuçlandı ve üyelerin oyları ile Av. Murat Hayzaran yerini Ahmet Horoz’a bıraktı. HASİAD’ın önceki dönem Başkanı Murat Hayzaran, Ahmet Horoz’a başarı dileklerini ileterek yeni yönetimin hayırlı olması temennilerini iletti.

AHMET HOROZ’UN YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU

Gerçekleştirilen genel kurul sonrasında yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Ahmet Horoz, M. Sami Arıca, Sıddık önlen, Nihat Mazmanoğlu, Ragıp Kırbey, Süleyman Kazar, Remziye Güney, Bedii Samsum, Mehmet Ali Durmaz, Merve Eryılmaz, Ahmet Arslanoğlu, Ali Gözel, Osman Yağcıoğlu ve Cafer Kahraman.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.