ÜLKÜ OCAKLARI HATAY İL BAŞKANLIĞI YENİ HİZMET BİNASI COŞKUYLA AÇILDI

ÜLKÜ OCAKLARI HATAY İL BAŞKANLIĞI  YENİ HİZMET BİNASI COŞKUYLA AÇILDI

Hatay Ülkü Ocakları yıllardır özlemini çektiği yeni hizmet binasının açılış töreni büyük bir coşku içerisinde, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım  ve Yöneticileri, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal ve Kadın Kolları Üyeleri, Belen Belediye Başkanı Sayın İbrahim Gül, İlçe Ocak Yöneticileri ve değerli misafirlerin katılımlarıyla maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Metin Taşçı ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın konuşmaları ile devam etti. Yıllardır özlemi çekilen Ülkü Ocakları hizmet binasının kendi mülkünü almasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Metin Taşçı konuşmasında “Milliyetçi ve nitelikli insan yetiştirmeyi vatan borcu sayan anlayışımızın Hatay’daki sarsılmaz kalesinde bizleri ziyaret etmiş olan Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi’ye ve Dava Arkadaşlarıma hoşgeldiniz, şeref verdiniz, diyor; saygıyla selamlıyorum. Bilge Lider Devlet Bahçeli Beyefendi “Yeni kuşaklar geçmişi unutacak kadar hafızasız, geleceği tasavvur edemeyecek kadar hayalsiz olursa, imha ve iflas kaçınılmazdır.” diyor. Bu anlamda Ülkü Ocakları tarihini unutmayan, geleceğini koruyan, sonunun Kızıl Elma’ya vardığı Milliyetçilik ülküsünden vazgeçmeyen bir gençlik yetiştirir ve onlara bu yolda ışık tutar. Bir gençlik ki; Mazlumların yanında Yunus, Zalimler karşısında Yavuz, Gâyr-i müslim ve münâfıklar karşısında iman dolu tavrıyla, onurlu ve şuurlu duruşlarıyla, Ben Türküm diye haykıran Türk Milliyetçileridir. Bu gençlik şahsiyetlerini göklere çıkarırken Ülkücü kardeşlerine hor bakanlar değil, Ülkücü, Ülkücünün öz kardeşidir diyenlerdir.” sözlerine yer verdi. Bu buluşmada Başkan Metin Taşçı yeni il binasının açılışında verilen desteklerden ötürü tüm davetlilere teşekkürlerini iletti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım “Açılışını yapmaktan çok büyük mutluluk ve gurur duyduğumuz Hatay Ülkü Ocakları yeni il binasında Türk gençliğinin en iyi şekilde yetiştirilmesinde çok büyük çabalar sarfettirilecektir. Bu muazzam binanın açılışından sonra gençlerimize de vatanımıza ve milletimize hayırlı birer evlat olabilmek için  çok çalışmak düşüyor.” diyen Yıldırım sözlerine “Bir milletin en önemli unsuru gençliktir. Eğer gençliğimiz ayaktaysa, kültürünü, töresini, geçmişini, tarihini bilerek yaşıyorsa o millet sonsuza kadar yaşar. Ülkü Ocakları misyonu gereği biz yarınlara ulaşabilmek için gençliğimizi en iyi şekilde yetiştirmek için uğraşıyoruz. Seyid Ahmed Arvasi diyorki “İyi olmak yeterli değil, teknolojik üstünlüğü de ele geçirmemiz gerekiyor batı karşısında.” Çok şükür bugün Türk İHAları sayesinde Dünyaya mührümüzü vurduk. Bugün Türk İHAları teknolojileri sayesinde işgalci Ermeni çetelerini darmaduman ettik. İnşallah çocukluğumuzdan beri hayalini kurduğumuz Karabağın istiklali yakınlaşmıştır. Bugünlerimize hamdolsun.” diyerek devam etti.

Konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Kurban Kesimi yapılıp yeni hizmet binasının kurdelesi kesildi. Davetliler daha sonra yeni hizmet binasını gezerek burada Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile sohbet etme imkanı buldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.