HATAY BAROSU GENEL KURULU HAFTA SONU

HATAY BAROSU GENEL KURULU HAFTA SONU

Hatay Barosu Başkanlığı genel kurulu, bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz hafta 5-6 Ekim tarihlerinde yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen kongre, 12-13 Ekim tarihlerinde yapılacak.

12 Ekim Cumartesi günü, Bahçeşehir Koleji binasında yapılacak toplantıda gündemin seçimler dışındaki maddeleri ele alınacak. Ertesi gün, 13 Ekim Pazar günü ise Antakya Adliyesi’nde seçimler gerçekleştirilecek. Pazar günkü seçimler, 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak ve Hatay Barosu’na kayıtlı 804’ü kadın, 1130’u erkek olmak üzere toplam 1934 avukat oy kullanacak.

Genel kurulda şu anda 4 başkan adayı ve listeleri konuşuluyor. Başkan adayları arasında şunlar yer alıyor: Sinan Akgöl, Sevinç Çakıcı, Hatay Tut, İlhan Tümer

REKLAM ALANI

Bazı başkan adayları günler öncesinden listelerini belirlerken, diğer adaylar haftalardır yemekli organizasyonlarla kulis çalışmalarına devam ediyor. Baro camiasında heyecanla beklenen bu seçimlerin, avukatlar için önemli bir dönüm noktası olması bekleniyor

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.