KURULAN KUMPASI DAVA EDECEĞİM

KURULAN KUMPASI DAVA EDECEĞİM

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, kendisine kurulan kumpası dava edeceğini belirtti.

İş insanı Serdar Özyurt ile ilgili ortaya çıkan bir videoda adının kullanılmasının kendisine karşı kurulan bir kumpas olduğunu belirten Yayman, videodaki kişiyi tanımadığını ve hiçbir alakasının olmadığını açıkladı. Konuyu adli mercilere taşıyacağını da kaydeden Yayman açıklamasında; “Mustafa Çelik isimli şahıs tarafından bir video çekildiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Bu kişiyi tanımıyorum. Hayatımda hiç görmedim. Konuyla hiçbir ilgim yoktur. Söyledikleri tamamen yalandır. Yalan ve iftiralar üzerine kurulu sözleri hakkında yasal haklarımı kullanacağım. Organize bir kötülük olduğu görülmektedir. Şahsımın ve partimizin bu tür bir olayın içinde olması mümkün değildir. Aşağılık ve alçak bir kumpas vardır. Tetikçilik yapan bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunup, dava açacağım” ifadelerini kulllandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.