HATAY EĞİTİM CAMİASI SAHADA BULUŞTU

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası düzenlendi.
Turnuvanın açılış maçını İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Selim Yiğit, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen ve şube müdürleri takip etti.
TECİMEN: KAZASIZ BELASIZ BİR TURNUVA DİLİYORUM
Maçın başlama vuruşunu protokol üyeleriyle birlikte yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen; “Antakya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitler Spor Lisesi’nde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine İl Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Harun Tüysüz, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Selim Yiğit ve şube müdürlerimiz ile birlikte katıldık. Açılış maçının başlama vuruşunu protokolümüz ile birlikte yaptık. Kazasız belasız ve güzel bir turnuva diliyorum” ifadelerini kullandı.
Antakya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, voleybol turnuvasının yanı sıra, çeşitli kültürel ve sosyal etkinliklerle 24 Kasım haftasını anlamlı bir şekilde değerlendirmeyi planlıyor. Eğitimcilerin emeklerinin ve fedakârlıklarının ön plana çıkarılacağı programlar, ay boyunca devam edecek. İlk servisle başlayan bu dostluk dolu turnuva, Antakya’da öğretmenlerin bir kez daha “birlikte daha güçlü” mesajını verdi. Haber:Fadime ÇAYLI