Meşale Gazetesi

ESKİ KUMAŞ VE EVDE KALAN İPLERİ DEĞERLENDİRİYORLAR

ESKİ KUMAŞ VE EVDE KALAN İPLERİ DEĞERLENDİRİYORLAR

Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Seval Gücel hız kesmeden devam ettiği kursları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kursa katılım gösteren kadınlar  Seval hocadan aldıkları eğitim doğrultusunda Eski Kumaş  ve Evde kalan ipleri değerlendirirken ortaya çok güzel eserler çıkarıyorlar.

Geri dönüşüm temalı kurslarına Hatay Gazi Evinde kısa bir süre önce start verdiklerini söyleyen Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Seval Gücel yaptığı açıklamada:” Kursumuz haftanın 2 günü gerçekleşecek olup Eylül ayına kadar devam edecektir.Ücretsiz olan kurslarımızda kursiyerlerimizle birlikte evlerimizde atıl durumda olan ipler,kumaşlar ve eski perdeleri en güzel biçimde değerlendiriyoruz. Kursiyerimiz çocuklar için süveterler ,Yetişkinler için hırka ceketler,Çantalar ve Atkılar işleyerek ellerinde bulunan ürünlerden harika eserler ortaya çıkarıyorlar. Hepsi birbirinden yetenekli kursiyerlerimizin  örme konusundaki hünerlerini sergiledikleri kursumuzda ortaya çıkan eserler amacımıza ulaştığımızı gözler önüne sermektedir. Kurslarımız son derece keyifli geçmektedir.Ekibimizde ev hanımları ve  emekli öğretmenler  yer almaktadır. Zamanı en güzel biçimde değerlendirdiğimiz kurslarımızda ortaya çıkan eserler hem bizleri hem de kursiyerlerimizi son derece mutlu etmektedir. Eylül ayında bizim kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergimizi açmayı planlıyoruz.Kursumuza ilgi gösteren değerli kursiyerlerimize , Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi   Yönetimimize bizler sağladığı imkanlardan dolayı teşekkür ederken Hatay Gazi Evi yönetimine ev sahipliklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Kursumuza katılmak isteyenler olursa bizimle iletişime geçsinler lütfen.”dedi.

Evde kullanmadıkları kumaş,perde ve ipleri öğrendikleri yöntemler ile yeniden kullanılabilir hale getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen kursiyerler ,kursu düzenleyen Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi yönetimine ve özverili bir biçimde kendilerine eğitim veren Usta Öğreticisi Seval Gücel’e teşekkür ettiler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.