AFAD PERSONELİ MİSİNİZ? YOKSA ŞOVMEN Mİ?

AFAD PERSONELİ MİSİNİZ? YOKSA ŞOVMEN Mİ?

Hataylı vatandaşlar, gözlükleri ile konteyner kentlerin arasında dolaşan ve hiçbir iş yapmadan konuşarak ilerleyen şahısların şov yapmaya mı geldiklerini merak ediyor.

Hatay’ın 15 ilçesi yıkım halindeyken, depremzede vatandaşların konteynerleri ilk yağmurda su içinde kalırken ortada görünmeyen personellerin günlük güneşlik ortamda gözlükleriyle konteynerler arasında tur atmasına sinirlenen vatandaşlar, AFAD İl Müdürü Ali İhsan Körpeş’ten konuyla ilgili açıklama bekliyor.

BU ADAMLAR NE YAPIYOR

Tamamı gözlüklü personellerin vatandaşların derdine derman olmaktan çok uzak olduğunu belirten vatandaşlar son olarak Hatay Defne Topal Dursun Konteyner Kentte görülen bu kişilerin ne amaçla buralarda gezdiğinin açıklanmasını istiyor. İl Müdür Yardımcısı Ercüment Diyar olduğu öğrenilen yetkili başta olmak üzere tüm ekibin gözlüklü halleri tepki çekti. Konteynerlerde kalan vatandaşların yığınla sorunu varken vatandaşları dinlemeyen, kendi kendilerine dolaşıp giden bu kişilere artık dur denilmesini isteyen vatandaşlar İl Müdürü Körpeş’i göreve davet etti.

CUMHURBAŞKANI, VALİLER, BAKANLAR BİLE GÖZLÜKSÜZKEN BUNLAR KİM OLUYOR?

Hatay’ı sık sık ziyaret eden başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar, milletvekilleri ve diğer yetkililer dahi gözlük kullanmaz iken, adeta şovmen edasıyla konteynerler arasında dolaşan bu yetkililerin amacını merak eden vatandaşlar, konuyla ilgili acilen adım atılmasını istiyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.