HATAY’IN EVLADI, HATAYLILARIN BABASI İZZETTİN YILMAZ

HATAY’IN EVLADI, HATAYLILARIN BABASI İZZETTİN YILMAZ

Hatay Milletvekilliği, Antakya Belediye Başkanlığı, HESOB Başkanlığı ve şoförler odası başkanlığı ile Hatay’a çok önemli katkılarda bulunan İzzettin Yılmaz, görevlerindeki başarıları ile çok önemli görevleri hak ediyor. Babasından aldığı siyasi terbiye ile zorlu görevleri başarıyla yerine getiren ve başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere çok sayıda üstün hizmet belgesi alan Başkan İzzettin Yılmaz’a artık Antakya Belediye Başkanlığı gömleği dar gelmektedir.

ŞOFÖRLERİN, ESNAFLARIN, HALKIN ABİSİ BABASI İZZETTİN YILMAZ

Her fırsatta esnaflarla bir araya gelerek isteklerini dinleyen Başkan Yılmaz, çözümcü yaklaşımı ile kent halkının saygı duyduğu isimlerin başında geliyor. Siyasi geçmişi ile babasından aldığı tertemiz mirasını iki güzide evladına da aşılayan ve Aziz Fatih Yılmaz ve Murat Gökalp Yılmaz gibi Hatay’a çok faydaları olan evlatlar yetiştiren Başkan Yılmaz, tecrübesi ve Ankara bürokrasisinde sözünün her yerde geçmesi dolayısıyla hizmetleri kente kazandırmayı başardı.

HATAY HALKI BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ’IN YENİ GÖREVLERLE DEVAM ETMESİNİ İSTİYOR

Antakya’yı 6 Şubat deprem felaketine kadarki süreçte bölgenin yıldızı yapan, 6 Şubat deprem felaketinin ardından ise örnek başkanlık performansı gösteren Başkan İzzettin Yılmaz, Antakya halkı tarafından her daim takdir edildi. Başarılı çalışmalara imza atan ve kente kazandırdığı çok sayıda kalıcı eserlerle Hatay halkının takdirini kazanan Başkan İzzettin Yılmaz’ın farklı bir görev ile Hatay’a hizmet etmesi gerektiğine inanıyor.

HATAY’I İZZETTİN YILMAZ AYAĞA KALDIRIR

Antakya ayağa kalkmadan bana rahat yok diyerek Hatay halkının takdirini kazanan Başkan Yılmaz’ın Hatay’ı ayağa kaldıracak tek kişi olduğunu belirten Hataylı vatandaşlar, İzzettin Yılmaz’ın kente hizmet etmeye devam etmesini istiyor. Hatay’ın zor döneminde bu zor göreve önceki başarıları ile hazır olduğunu kanıtlayan Başkan İzzettin Yılmaz’ın kendisine sorumluluk verilmesi halinde görevden kaçmayacağı ise yakın çevresinden edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.