HATAY HİKMET ÇİNÇİN İLE KÜLLERİNDEN DOĞACAK

HATAY HİKMET ÇİNÇİN İLE KÜLLERİNDEN DOĞACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hikmet Çinçin, projeleriyle Hatay’ı kalkındırmaya geliyor.

Depremle yıkılan kenti ayağa kaldıracak, tüm sektörlere cansuyu olacak projeleri kısa sürede hayata geçirerek kalkınmayı iş kollarından başlatmayı planlayan Çinçin, işsizlik sorununa neşter vurarak kenti temelden kalkındırmayı hedefliyor. CHP Genel Merkezi’nde listenin tepesinde yer alarak Hatay için düşünülen ilk isim olan Çinçin, Hatay halkının da özlemini çektiği başkan profilini taşıyor.

KEN TİN SORUNLARINI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ GENEL MERKEZLE DE PAYLAŞTI

Hatay’da kronikleşen trafik sorunu başta olmak üzere, yol, altyapı, istihdam, konut, eğitim gibi çok sayıda sorunu detayları ile genel merkeze aktararak Çinçin’ce çözümleri de aktaran Hikmet Çinçin, genel merkez yetkililerinden tam not almayı başardı. Enkaz kente dönen Hatay’ı küllerinden yeniden ayağa kaldırmayı hedefleyen Hikmet Çinçin, kısa süre içerisinde isminin CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından açıklanmasını bekliyor. Çinçin, adının resmen açıklanmasının ardından sahalara inerek çalışmalara dört koldan devam edecek.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.