HATAY’IN İNCİSİ ARSUZ ARTIK ÇÖP YUVASI

HATAY’IN İNCİSİ ARSUZ ARTIK ÇÖP YUVASI

Arsuz Sahilinin Hali İçler Acısı

Hatay’ın en turistik bölgesi olan Arsuz’da sahiller çöpten geçilmiyor.Arsuz Belediyesi’nin hiçbir çalışma yapmadığı bölgede çöp yığınları oluştu. Uzun süre bekleyen çöpler etrafta kötü kokulara neden olurken, çöpler nedeniyle bölge kemirgen ve yırtıcı hayvanların yuvası haline geldi. Bölgede denize girmeye çekinen vatandaşlar, yetkililere sorumsuzluğun hesabının verilmesi çağrısında bulundular.Hatay’ın Arsuz sahilinde biriken çöp yığınları dikkat çekti. Bir vatandaş, Kapanca sahilinin son halini paylaşarak yaşanan görüntü kirliliğinin derhal çözüm bulmasını istedi. Görüntüleri paylaşan vatandaş, “Arsuz Belediyesi’ne çağrı yaptık ancak henüz bir dönüş alamadım. Hatay’ımızın en güzel köşelerinden birinin bu halde olması bizi çok üzüyor” şeklinde konuştu.

“BAŞKA ARSUZ YOK”

REKLAM ALANI

Vatandaşlar sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla, Arsuz Sahilinin içler acısı halini bir kez daha gözler önüne serdiler. Arsuz sahili, derme çatma görüntüsüyle turizme de zarar veriyor. Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yetkililere seslenen vatandaşlar, “Arsuz sahilde durum bu. Yerleşik turistlerimizden gelen paylaşımlar içler acısı. Bu görüntü Arsuz’a ve Hatay’a yakışmıyor. Acil yetkilileri göreve davet ediyorum. Başka Arsuz yok” ifadelerini kullandı.

“YAPAMIYORSANIZ ÇEKİN GİDİN”

Arsuz’un ehil ellere teslim edilmesini isteyen vatandaşlar, Arsuz Belediyesi’ne çağrıda bulunarak; “Arsuz’u makam için, para için değil, Arsuz’u marka yapmak için yönetecek kişiler bu göreve seçilsin. Koltuğundan kalkmayan, Arsuz’un güneşinde yanmayan, Arsuz’un kıymetini bilmeyenler koltuklarını terk etsinler” diyerek iş başındakilere istifa çağrısı yaptılar.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.