KIZILAY ANTAKYA TEŞKİLATI DEPREMZEDELERİN YANINDA

KIZILAY ANTAKYA TEŞKİLATI DEPREMZEDELERİN YANINDA

Kızılay Antakya Şube Başkanı İsmail Duyar öncülüğündeki gönüllüler ordusu ile Antakya genelindeki depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.

Başkan Duyar tespit edilen ve kendilerine başvuruda bulunan depremzedelere ihtiyaçları olan yardımları titizlikle ulaştırmaya devam ediyor. Başkan Duyar, yardım seferberliği başlatılan kış ayları öncesinde gerçekleşen çalışmalar ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

“YARDIM SEFERBERLİĞİ BAŞLATTIK”

Başkan Duyar yaptığı açıklamada; “Ailelerimizin kışlık giyim ve hijyen kitleri deprem bölgemizde bulunan ailelerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. HZ. Ayşe Kız İmam Hatip lisesi öğrencilerimize hijyen kitlerimizden dağıttık. Okul yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Antakya Huzur evi ziyaretimiz ile huzur evi sakinlerine hijyen kitlerimizi teslim ettik. Huzur evi müdürümüze ve çalışan arkadaşlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Deprem bölgemiz olan Antakya ilçemizde yardım seferberliğimiz devam ediyor. Depremden etkilenen ailelerimize hijyen kolilerimizi ulaştırıyoruz. Depremden en büyük hasarı alan Antakya ilçemizde yardım seferberliği başlamıştır. Gıda, Battaniye, ısıtıcı, konserve, bot ve mont gibi temel ihtiyaç malzemelerini ailelerimize ekiplerimiz tarafından ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimize battaniye ve yatak dağıtımlarımız ekiplerimizle devam ediyor. Antakya şubesi olarak konteynerde kauçukta yatan ailelerimize yatak ve battaniye teslimatımız tespitlerimiz neticesinde teslim ediliyor” ifadelerini kullandı.

Kızılay olarak Antakya’da depremzede vatandaşların yanlarında yer almaya devam edeceklerini kaydeden Duyar, kapılarının herkese açık olduğunu kaydetti.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.