HATAY’IN ÖRNEK İŞ İNSANI “MUSTAFA ŞAŞMAZ”

HATAY’IN ÖRNEK İŞ İNSANI “MUSTAFA ŞAŞMAZ”

Hatay’ın her daim hizmetinde olan ve iş yaptığı tüm sektörlerde Hataylılara pozitif ayrımcılık uygulayan Mustafa Şaşmaz, kentteki tüm iş insanlarına örnek oldu. Deprem, sel ve yangın gibi afetleri art arda yaşayan Hatay’da Yayladağı Kızılgöl mevkiinde bulunan oteli afetzedelere ücretsiz olarak tahsis eden Şaşmaz, şampiyon Yayladağıspor’a da otelini ücretsiz olarak tahsis ederek futbolculara moral desteği verdi. Her ihtiyacı olana yardım eli uzatarak örnek olan Şaşmaz, otelcilik sektörünün yanı sıra tüm ihalelerin yabancı firmalara verildiği ortamda Defne ilçesine bağlı Dursunlu Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yıkım işlemlerini büyük titizlikle gerçekleştirerek mahallenin takdirini kazandı. Yerli firmalar arasında örnek gösterilen bir performansa imza atan Mustafa Şaşmaz, Hataylı yetkililere yabancı firmaların gereksiz olduğunu, yerli firmalar ile Hatay’ın kendi kendine yetebileceğini de gösterdi.

HATAY’DA BİR EŞİ DAHA YOK!

Hatay’da hizmet veren, oteli olan ve konaklama sektöründe hizmet veren çok sayıda iş insanı olmasına rağmen binlerce insanın evsiz kaldığı ortamda hiç kimse otelini vatandaşlara ücretsiz olarak açmazken Mustafa Şaşmaz tüm işlerinde önce memleketim, önce milletim demiş hemşehrilerini kalkındırmak ve hemşehrilerine sahip çıkmak adına tüm imkanlarını seferber etti. Hatay’da bir eşi daha olmayan iş insanı Mustafa Şaşmaz, tüm iş dünyasına örnek olurken Hataylı vatandaşlar, tüm işletmecilerin Mustafa Şaşmaz’ı örnek almasını, kurumların da Hataylı iş insanlarını destekleyerek önceliği Hataylıların kalkınmasına vermesini istiyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.